15 Kasım 2017 Çarşamba

BAŞKAN SARI GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE

 Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'nin konuğu oldu.

     ERDEK KÖRFEZİ YAŞAM KÖRFEZİ...
     İlk olarak Bandırma-Çanakkale arasında yapılacak olan sanayi bölgesini ele alan Sarı, "Sadece Erdek değil bütün coğrafya etkilenecek. Orada bir kimya ve ağır metal sanayi ile ilgili sektördeki büyük firmaların yer aldığını biliyoruz. Bu 20 yıllık bir süreç. Bu konu ilk 2006'larda İl Meclisi'ne geldi, ardından Büyükşehir devreye girdi. Çanakkale ve Balıkesir'i birleştirerek plan yürürlüğe girdi. Şu an süreç devam ediyor. Gelişmiş ülkeler vazgeçtikleri üretimi, üçüncü dünya ülkelerine ve dolayısıyla da bize gönderiyor. Erdek körfezi, yaşam körfezi. Burada önemli bir ekolojik denge var." dedi.
    BELEDİYEDE 6 AY MAAŞ AÇIĞI VAR
    Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, belediyenin borçlarıyla ilgili ise "Büyükşehirle birlikte nüfusumuz olarak %60 artı. Büyükşehir yasasıyla 20-25 yıl geriye gitti. Taşerona karşıyım. Taşeron suistimale açık. Aldığımda da 6 ay maaş açığı ile aldım yine 6 ay açıkla gidiyor. İller bankası ve emlak gelirinden başka hiçbir şeyimiz yok. Büyükşehir yetki alanında olan yaptığımız işin bedeli 4 milyonu aştı. Bu parayı Büyükşehir'den henüz alamadık. Büyükşehir kanunları sorunları 100 kat arttırdı. 
  BİR DÖNEM DAHA BAŞKAN ADAYI OLMAK İSTİYORUM
   Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, aynı zamanda, "Bir dönem daha belediye başkan adayı olmak istiyorum. 2019'da Türkiye'nin Ak Parti'den kurtulması gerekir. Attığı her adımdan pişman olan bir iktidara daha ne kadar güvenebiliriz. Her zaman yerel yönetimlerde ön seçim olmasını savunuyorum." dedi.
   
   
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.