28 Nisan 2015 Salı




                                                            HABERLER 



KILIÇDAROĞLU ERDEK’TEYDİ

         CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı Balıkesir mitinginden sonra ilçemiz Erdek’e geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın ihtiyacı olan vatandaşlarımıza verdiği konteyner evlerin dağıtımını gerçekleştirdi. Ardından saat 20:30’da şarkıcı Güllü sahne aldı. 
*Fotoğraflar haftaya yayınlanacaktır. 




 












ERDEK’TEN MARMARABİRLİK’E DAVA

      Marmarabirlik’in 2013 - 2014 Olağan Mali Genel Kurulu, Bursa Başköy tesislerinde gerçekleşti. Genel kurula, mazereti bulunan iki delege dışında, 58 Erdek delegesinden 56’sı katıldı. Burada söz alan Hüseyin Sarı, kongrede seçimlerin de yer alması gerektiğini hukuki gerekçelerini ortaya koyarak anlatırken, önergelerinin reddi nedeniyle kongrenin iptali için mahkemeye başvuracaklarına dikkati çekti. Sarı, yaptığı açıklamada, “Hukuki gerekçelerimiz çok net. Bu kongrede seçim maddesi de olmalıydı. Ancak önergemiz oy çokluğu ile kabul edilmedi. Mahkemenin, bu kongreyi geçersiz sayacağını tahmin ediyorum. O zaman, Marmarabirlik Yönetim Kurulu’nun aldığı kararlar da geçersiz olacaktır” dedi.* Önder Balıkçı / Yeni Erdek 















                                                                          OSMAN AMCA’DAN KÖTÜ HABER
  
        Geçen hafta balıkçı teknesiyle balığa çıkan ve kaybolan Osman Tasar (84)’ın salı sabahı cesedine ulaşıldı. Sahil Güvenliğin yaptığı aramalar sonucunda Osman Tasar’ın cesedi Mendirek yakınlarında bulundu. Osman Tasar’ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 














HAMDİ USTA’YI DA KAYBETTİK
          
         Yıllardır Erdek’te lokanta işleten Hamdi Usta vefat etti. Hamdi Usta’nın ölümü yakınlarını ve sevenlerini üzdü. Hamdi Usta diye bilinen Hamdi Kutaş’ın cenazesi salı günü toprağa verildi. 












  


UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

       İlçemizde 23 Nisan’da Ali Haydar Sarı Sahil Bandı’nda yapıldı. Uçurtma şenliğinde uçurtmalar serbestçe gökyüzünde uçtu. Her yaştan, her gruptan insan eğlendi. Uçurtmalar gökyüzünde özgürce süzülürken o kadar şanslı olmayanlar da vardır. Hüseyin Sarı, bu şenliğin her yıl 23 Nisan’da tekrarlanacağını söyledi.






23 NİSAN BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

   Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan ilçemizde 09:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla kutlandı. Törene Kaymakam Mustafa Demirelli, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Garnizon Komutanı Ferhat Bağlarlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ertan Çubukçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü   temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kaymakam Mustafa Demirelli bayramı kutladıktan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan konuşmasını yaptı. Konuşmasında :  dedi. Şiirler okunduktan sonra Atatürk İlkokulu’nun öğrencileri halk oyunu oynadılar. Son olarak da 23 Nisan’da doğan ve dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Öte yandan çocuklar 1 günlüğüne koltuklara oturdu. *Oğulcan Bölükbaşı 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.