24 Haziran 2014 Salı

                                      
                                                              HABERLER 




ERDEK HALKI UYUMA, BAYRAĞINA SAHİP ÇIK

  ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği), tarafından 12 Haziran’da Diyarbakır Lice’deki bayrak indirme olayına karşı “Bayrak yürüyüşü” yapıldı.
 Yürüyüş ADD derneğinin önünden başlayarak Kurbağalı’daki parka kadar sürdü. Cumhuriyet Meydanı’nda da saygı duruşu ve İstiklal Marşı vardı. “Gün gelecek devran dönecek, AKP Allah’a hesap verecek.” gibi sloganlar atıldı.




                                                      
        
                                                           SARI’DAN ZİYARET

   Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Ankara’da, genel merkez binasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Sarı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde kendisine güvenerek, başkan adaylığını onaylaması nedeniyle Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.  














                                                         
                                                         AK PARTİ’DEN İSTİFA  
 AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkezince, AK Parti İl Başkanlığına gönderilen resmi yazıda ilçe yönetiminin toplu istifasının istendiğini, bu nedenle 11 Haziran Çarşamba günü parti binasında gerçekleşen toplantıda, teşkilat olarak istifa ettiklerini ve toplu istifalarını il yönetime sunduklarını bildirdi.








                   KARNELER 13 HAZİRAN’DA VERİLDİ        

 13 Haziran Cuma günü tüm öğrenciler karnelerini aldı. 8. sınıflar ve lise öğrencileri için zor bir yaz olacak.                 
 






                                                 BU HAFTA RAMAZAN BAŞLIYOR

    11 ayın sultanı olan ramazan bu Cumartesi başlıyor. Oruçlar tutulacak, pideler alınacak ve sahura kalkılacak. Hepinize Erdek Gazetesi olarak hayırlı ramazanlar dileriz. 









                                         ERDEK’TE YAĞLI GÜREŞ VAR

 1 Ağustos 2014 tarihinde Erdek 18 Eylül Stadyumu’nda yağlı güreş var. İsimler belli. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, bu etkinliği düzenlediğini söylerken “Ata sporumuza sahip çıkacağız” dedi.















                                                 TRAKTÖR DEVRİLDİ : 1 ÖLÜ

Manyas ilçesinde traktör devrildi. Traktörün devrileceğini anlayan iki kişi atlarken, bir kişi atlamadı. Atlamayanlardan biri öldü. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.