20 Kasım 2013 Çarşamba


                                                                       HABERLER

                  
                                                                 ZEYTİN BAŞLADI 
   
Erdek’in hatta Marmara ve Ege’nin siyah incisi olarak bilinen zeytin sonunda toplanmaya başladı. Zeytinler önce makinede ardından da elle seçilerek kasalarla kooperatife gidiyor. 

                                              

                                             CANBAZ’DAN HİJYEN EĞİTİMİ DAVETİ
   
   Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih CANBAZ, esnafı hijyen eğitimine davet etti. CANBAZ, Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği ile esnafa hijyen eğitimi vermeye karar verdiğini söyledi.









                             

                                          ATLETİZMİ SEVDİRME PANELİ

18 Eylül Ortaokulu tarafından “Atletizmi Sevdirme Paneli” yapıldı. Panele milli atlet Halil AKKAŞ, ünlü atlet İbrahim AKÇAY ve Milli antrenör Ramazan KUTLU katıldı. Panelde konuşmalar yapıldı, sporculara sorular soruldu. (Soldan sağa:
Halil AKKAŞ, Ramazan KUTLU, İbrahim AKÇAY).








                                  KIZILAY ERDEK’TE

 “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır.” sloganıyla yola çıkan Kızılay aracı Erdek’te.   Kan bağışı yapmak için Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kızılay aracına gidebilirsiniz.                    










                                    DERSHANELER KAPANACAK MI ?   

  Öğrencilerin daha iyi eğitim almaları için açılan dershanelerin   kapanması şu an söz konusu … Öğrenciler,veliler ve dershane öğret- menleri çaresiz … Erdek’te tek bulunan dershane Körfez  Dershanesi.
Twitter’a yazı yazmak için (adresiniz olmalı) :                                                                                      @ sosyalpencere  @ korfezbalkes  @yukselucak

                         MERKEZİ SINAV BİLGİLERİ

Merkezi sınavlar 28 – 29 Kasım’da Perşembe ve Cuma günleri saat 09:00’da başlayacak ve saat 12:40’da sona erecek. Öğleden sonra okullar tatil olacak.



                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.