26 Kasım 2013 Salı

                                                 HABERLER


                                               8. SINIFLARA TETANOS AŞISI


 8. sınıflara yapılan tetanos aşısı bu hafta Erdek’te Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi tarafından yapıldı. 1. sınıflara ise karma aşı yapıldı. (Resim temsilidir.)









            “ÖĞRETMENLER, YENİ NESİL SİZLERİN ESERİ OLACAKTIR !”

   Bizleri eğiten yol gösteren, geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin günü pazartesi günü kutlandı.  Akşama ise Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından öğretmenlere yemek verildi. Cuma günü de Aysan Başkan tarafından öğretmenlere de karanfil dağıttı. Tüm bu olaylar olurken Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün şu sözü aklımıza geliyor :
“Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.”





                                  OK VE NAZLIOĞLU ERDEK’TE

     Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı İsmail OK ve milletvekili Zübeyir Haluk NAZLIOĞLU Erdek’teydi. OK ve NAZLIOĞLU projelerini açıkladı, esnafı gezdi, kolonya dağıttı.











                                                   
                                                   ALİ ANAFTARTA’YI KAYBETTİK

           Eski Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi eski Genel Sekreteri Ali ANAFARTA (65) vefat etti. Ali ANAFARTA’nın cenazesi de kalabalıktı. 











                                                       

                                                    ARALAR 30 DAKİKA OLDU
      8. sınıflatın bu sene gireceği merkezi sınavlarda aralar 50 dakikadan 30 dakikaya düştü. Öğrenciler 09:00’da sınava başlayacaklar aralar ve sınavlarla birlikte 12:00’da çıkacaklar.
                                   







                                                    ERDEK’TE YAĞMUR

           Gece başlayan yağmur sabah da devam etti. Yağmurun birkaç gün içinde Erdek’te ve tüm ülkede sürecek. Erdek’te yağmurda bile güzel manzaralar ortaya çıktı. 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.