14 Ekim 2013 Pazartesi



                                                       HABERLER 

     
  BUGÜN AREFE YARIN BAYRAM
  Yarın Kurban Bayramı … Bayramdan bir gün önce arefe olarak bilinir. Geçen sayımızda verilen “Kurban için özel bilgiler eki”ni okuyarak kurban baktığınızı düşünüyoruz. Erdek Gazetesi ekibi olarak 
                                                          İYİ BAYRAMLAR …
                                                        









BAKLAVALAR DA YAPILDI
 
     Dini bayramlarda en çok tercih edilen tatlı baklava … Baklavalar yapılmaya başlandı. Hamurlar açıldı, cevizler döküldü, hamur baklava şeklinde kesildi. Eeee… Afiyet olsun !
Haber ve Kameraman : Oğulcan Bölükbaşı – Açelya Bölükbaşı 









   
BANDIRMADA KURBAN KAZASI : 3 YARALI 

     Komşu ilçemiz Bandırma’da Kurban Bayramı için getirilen 400 kiloluk dana kaçırdı. Bu arada da 3 kişiyi yaraladı. 1.5 saatlik kovalamacanın ardından boğa uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirildi.  ( Resim temsilidir. ) 








BÜLENT HOCA’YI KAYBETTİK

 Erdek’te özel dersanelerde matematik öğretmenliği yapan Bülent ÇELİK (39) uzun süredir tedavi görüyordu fakat geçen gün yaşamını yitirdi. Bülent ÇELİK İstanbul’dan buraya gelmiş evli ve bir kız çocuk babasıydı.





YİNE YİNE YİNE … ERDEKSPOR

Yerel takımımız Erdekspor dün oynanan Gümüşspor – Erdekspor maçında 1 – 0 yendi. Perşembe günü Maksut ÜNLÜ istifa etmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.