23 Kasım 2023 Perşembe

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ORHAN NARİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAY ADAYI

AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, partisinden belediye başkanı aday adaylığını açıkladı.
AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, partisinden belediye başkanı aday adaylığını açıkladı.
AK Parti'de aday adaylığı başvurularının sürecinin tamamlanmasının ardından Erdek'te AK Parti belediye başkanı aday adayları belli olmaya başladı.
AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin dün AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı'nda belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. 
Narin yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde samimiyetinize sonuna kadar inandığım siz değerli dostlarımın ve Erdek halkının dua ve desteklerini güvenerek AK Parti Erdek Belediye Başkanı Aday Adayı oldum. Bu davaya gönül veren tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, AK Parti Belediyeciliğini Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha da ileri seviyeye ulaştıracağımızın inancıyla teşkilatlarımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Bu vesileyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize, partimize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bana destek olan tüm dava arkadaşlarıma, sevgili Erdek halkına, Erdek AK Parti İlçe Teşkilatı'na, yönetimine ve AK Parti'ye gönül veren sevgili gençlere selam sevgi ve hürmetlerimi sunarım." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.