27 Ekim 2023 Cuma

CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI AÇIKLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın Erdek'teki kutlama programı açıklandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın Erdek'teki kutlama programı açıklandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve cumhuriyetimizin 100. yılı Erdek'te törenlerle kutlanacak.
İlk olarak 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. 
29 Ekim Pazar günü saat 10.00'da kaymakamlık makamında Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy tebrikleri kabul edecek. Saat 10.30'da ise 18 Eylül Stadı'nda Kaymakam Atasoy ve beraberindeki heyetin tören birliğinin, öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayacak olan tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının yapılması, ront gösterileri, şiirlerin okunması, halk oyunu gösterisi, ödül töreni, final gösterisi ile devam edip geçit töreni ile sona erecek.
Saat 20.20'de ise Ali Haydar Sarı Sahil Bandı'ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak fener alayı düzenlenecek. Saat 21.00'de ise Cumhuriyet Meydanı'nda havai fişek gösterisi düzenlenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.