23 Nisan 2023 Pazar

23 NİSAN'DA MAKAMLAR ÇOCUKLARA BIRAKILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bu yıl da gelenek bozulmayarak makam koltuklarına çocuklar oturdu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bu yıl da gelenek bozulmayarak makam koltuklarına çocuklar oturdu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yılında geleneksel hale gelen makamlara çocuk oturma töreni bu sene yapıldı. Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un koltuğuna Dila Kızılörenli Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın koltuğuna ise Ramazan Tunç oturdu.
Her iki çocuk da yapmak istedikleri projeleri anlattı. Kaymakamlık makamına kaymakamın makam aracıyla gelerek makama oturan Dila Kızılörenli, Kaymakam Atasoy'dan sokak hayvanları için barınak ve geri dönüşüm konusu hakkında yardım istedi. Belediye Başkanı koltuğuna oturan Ramazan Tunç'u telefonla arayarak projeler için söz aldı. Ardından Emniyet Müdürlüğü'ne de kaldırıma park eden araçları rahat geçilebilmesi için talimat verdi. Belediye Başkanı koltuğuna oturan Ramazan Tunç ise okullarında bulunan toprak sahanın çimlendirilmesini ve okulunun dış cephesinin yaz tatilinde boya işleminin yapılması sözünü aldı. 
Her iki çocuk da Kaymakam Atasoy'a ve Belediye Başkanı Burhan Karışık'a çiçek takdim ederken onlar da çocuklara hediye vererek bayramlarını kutladı. 
Oğulcan Bölükbaşı - Adem Halat









Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.