4 Mayıs 2023 Perşembe

ERDEK MÜFTÜLÜĞÜ'NE DOĞAN EYGÜN ATANDI

Erdek İlçe Müftülüğü'ne Doğan Eygün atandı.
Erdek İlçe Müftülüğü'ne Doğan Eygün atandı.
Erdek İlçe Müftülüğü'ne atanan Doğan Eygün'ü, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan ziyaret etti.
Kaymakam Atasoy yaptığı açıklamada, "İlçe Müftümüz olarak göreve başlayan Doğan Eygün Bey’e ilçe milli eğitim müdürümüz ile birlikte iade-i ziyarette bulundum. Kendisinin başarılı olacağına inancımın tam olduğunu belirtir, yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.
5 Mayıs 1978'de Erzurum’un Pasinler İlçesi Uzunark köyünde doğan Eygün, ilk ve orta öğreniminin ardından 2002 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 2004-2007 yılları arası Diyanet İşleri Başkanlığı Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen İhtisas Merkezi'nde, Arapça ve dini ilimler alanında otuz ay süre ile ihtisas eğitimi sonunda, kursu başarı ile tamamladı.
Son görev yeri olan Erzurum Uzundere'den ilçemize atanan Müftü Doğan Eygün, evli ve üç çocuk babası olup, Arapça ve Almanca bilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.