2 Ekim 2023 Pazartesi

BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ'NDE 2.GÜN

5. Bandırma Kitap Günleri'nin ikinci günü de renkli geçti.
5. Bandırma Kitap Günleri'nin ikinci günü de renkli geçti.
5. Bandırma Kitap Günleri, ikinci gününde kitapların derinliklerine yolculuk yapmaya ve değerli konukların bilgileriyle katılımcıların ufkunu genişletmeye devam etti. 

İkinci günün ilk konuğu 'Lora’nın Vitamin Rüyası' kitabının yazarı Dilek Şen oldu. Masal anlatımının önemine dikkat çeken keyifli anlatımıyla çocuklara ve ailelerine renkli bir hafta sonu yaşattı.
Prof. Dr. Mustafa Sarı, 5. Bandırma Kitap Günleri kapsamında dinleyicilerle buluştu. Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nin Umudu Pina diyerek bir kez daha pinaların önemine dikkat çekti. 
Program, Çiğdem Toker’in, ülkemizin yaşadığı ekonomik buhranı ve gelecek dönemlerle ilgili mali süreçleri etkin anlatımıyla katılımcılara sunmasıyla devam etti.
Ardından hem doktor kimliği ile hem de sanatçı kimliği ile insanlara dokunan Ercan Kesal’ı Cumhuriyet Meydanı’nda misafir edildi. Ünlü sanatçı Kesal, hayatından kesitleri katılımcılarla paylaştı. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.