3 Mayıs 2023 Çarşamba

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Erdek Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı.
Erdek Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı.
Saat 16.30'da belediye toplantı salonunda Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında gerçekleşen toplantıya CHP grubundan Nimet Kalafat, AK Parti grubundan Huri Güven izinli oldukları gerekçesiyle katılmadılar. Toplantıda 9 gündem 1 ek gündem maddesi görüşüldü. 
1. gündem maddesinde, ilçemiz Ocaklar Mahallesi 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planlarının plan mgl veri yapısına uygun şekilde güncellenmesi komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 
2. gündem maddesinde, ilçemiz Karşıyaka ve Tatlısu Mahalleleri 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planlarının plan mgl veri yapısına uygun şekilde güncellenmesi komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 
3. gündem maddesinde, Erdek merkez ve Kastri Mevki 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planlarının plan mgl veri yapısına uygun şekilde güncellenmesi komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 
4. gündem maddesinde, Alaattin Mahallesi 852 ada, 1 parsel imar planı değişikliği komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 
5. gündem maddesinde, afet işleri müdürlüğü ihdası konusu Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. 
6. gündem maddesinde, enerji yönetim birimi yönergesi komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 
7. gündem maddesinde, 2022 yılı mali gelir 97 milyon 98 bin 440 lira 54 kuruş, gider ise 97 milyon 392 bin 509 lira 21 kuruş olarak açıklandı ve oy birliğiyle kabul edildi.
8. gündem maddesinde, Halitpaşa Mahallesi Palata Mevki'nde bulunan belediyeye ait kamu alanının 40m2'sini baz istasyonu olarak kullanmak için kiralama talebi için 5 yıl belediye encümenine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 
9. gündem maddesinde, norm kadro düzenlemesinde teknik hizmetler sınıfı 5 dereceli 5 adet tekniker kadrosunun iptal edilerek teknik hizmetler sınıfı 1 dereceli 5 adet tekniker kadrosunun ihdas edilmesi ve teknik hizmetler sınıfı 5 derecelik 2 adet mühendis kadrosunun iptal edilerek teknik hizmetler sınıfı 1 derecelik 2 adet mühendis kadrosunun ihdas edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 
Ek gündem maddesinde ise deprem felaketinden etkilenen ve ilçemizde bulunan kadın ve çocukların isteklerinin belirlenmesi konusu Kadın ve Aile Komisyonuna havale edildi. 
Bir dahaki toplantının 7 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 16.00'da yapılmasına karar verildi. 
Oğulcan Bölükbaşı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.