25 Nisan 2023 Salı

AKŞENER BALIKESİR'DE DÜZENLENEN MİTİNGDE KONUŞTU

İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, Balıkesir'de düzenlenen mitingde konuştu.
İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, Balıkesir'de düzenlenen mitingde konuştu.
Saat 13.00'te Balıkesir Kuvayımilliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Akşener, başbakan olmayı çok istediğini belirterek bir oyun Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir oyun İYİ Parti'ye verilerek birinci parti çıkmasını istediğini belirtti.
Meral Akşener mitingde şu başlıklara değindi:

"14 Mayıs’ta çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bir tarafta bir haftada 36 bin imza atmak zorunda olan her şeyi iki dudağının arasına bağlamış tek adam sistemi, ucube sistem diğer tarafta ise demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, yargının bağımsızlığını, demokrasiyi tam ve kâmil uygulamayı söz veren ve bunun arkasında duracak olan Millet İttifakı, Cumhurbaşkanlığında Sayın Kılıçdaroğlu, ve parti olarak da elbette kendi partimi söyleyeceğim İYİ Parti."

"En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine çıkaracağız. Doğrusu budur. Ama 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya çıkarıldığı andan itibaren 6 bin 500, 7 bin 500 lira emekli maaşı alanların tamamı gitti gümbürtüye. O haklar yerine getirilecek. İkincisi, staj mağdurları var, staj mağdurlarının mağduriyetini gidereceğiz. Atanamamış pek çok sağlıkçı var, onların mağduriyetini gidereceğiz."

"Köy okullarını açacağız, açtığımız andan itibaren taşımalı eğitim bitecek, öğretmen gidecek, veteriner gidecek, ziraat mühendisi gidecek o köye, genç çocuklarımız tarım yapmak istiyorsa eğer 5 yıl boyunca tarım yapmak için evlenip gittiler köyde yaşamaya karar verdiler, bu gençlerin SKK ya da Bağ-Kur primlerini 5 yıl boyunca devlet olarak biz ödeyeceğiz. Havza bazlı tarım yapılacak ve alım garantisi ile fiyat garantisi verilecek. Türkiye’yi bir hendek ülke yaptılar, Suriyeli kardeşlerimizi tamamı 2 yıl içinde memleketlerine gidecek. 14 Mayıs akşamı sayın Erdoğan ve arkadaşlarını, Recep Bey ve arkadaşlarına teşekkür edip ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu da makamına alkışlarla oturtacağız."

"İYİ Parti’yi birlikte kurmasaydık bugün Türkiye neyi konuşur olurdu? Eziyetlere hep birlikte dayanmasaydık, her türlü haksızlığa, iftiraya, kötülüğe dayanmamış olsaydık, o iradeyi göstermemiş olsaydık bugün Millet İttifakı diye bir kavram olmazdı. Bugün 13’üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu dediğimiz zaman bu büyük alkış kopmazdı. Bugün İstanbul ve Ankara belediyeleri bizde olmazdı. İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır. İYİ Parti bir şeyi değiştirmiş her şeyi değiştirmiştir."

"Öyle bir şey ki bu; harama el uzatan, kul hakkı yiyen ve bu ülkenin ürettiği vergileri, ekonomiyi yandaşların cebine koyan, haramın dibine vurmuş, kul hakkı almanın dibine vurmuş bir iktidar var işte cenabı hak bize bu haramzadelerin, bu kula hakkı yiyenlerin inşallah 14 Mayıs akşamı bu ülkeden emekli olmalarını sağlamayı nasip etsin."

Akşener mitingin ardından Balıkesir'den ayrıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.