22 Şubat 2023 Çarşamba

MUSA ALİOĞLU: YEŞİL LİSTEYLE BAĞLANTIMIZ YOK, TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ

AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Pazar günü yapılacak olan S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçiminde yeşil listeyle bağlantısı olmadığını, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını açıkladı.
AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Pazar günü yapılacak olan S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçiminde yeşil liste ile bağlantısı olmadığını, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını açıkladı.
Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Musa Alioğlu, "26 Şubat 2023 Pazar günü yapılması planlanan S.S. 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin seçimli genel kurulunda halk arasında konuşulduğu gibi Erdek AK Parti İlçe Teşkilatımızın yeşil liste ile bir bağlantısı yoktur. Erdek ve Kapıdağ'ımızdaki zeytin üreticimiz mahsulünü en iyi şekilde değerlendiren, pazarlayan birlik ve dayanışmanın en güzel göstergesi kurumumuzun seçiminde yarışan tüm listelere başarılar dilerim. Müstahsilimizin liyakat ve tecrübeden yana olacağından şüphem yoktur." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.