14 Şubat 2023 Salı

ERDEK KAYMAKAMI ATASOY'DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ÇAĞRISI

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, vatandaşlara deprem bölgesine götürülmek üzere yardımların Kapalı Spor Salonu'nda toplanmaya devam ettiğini belirtti.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, vatandaşlara deprem bölgesine götürülmek üzere yardımların Kapalı Spor Salonu'nda toplanmaya devam ettiğini belirtti.
Türkiye'nin yüreğini yakan ve on binlerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan iki büyük depremin yaralarını bir nebze de olsa sarmak için toplanan yardımlara Erdek'te de devam ediliyor. 
Erdek Kaymakamlığı'nın çağrısıyla ilçemiz Kapalı Spor Salonu'nda toplanan yardımlar geçtiğimiz hafta 6 tır ile deprem bölgesine gönderilmişti.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy dün yaptığı açıklamada yardımların Kapalı Spor Salonu'nda toplanmaya devam ettiğini söyledi. Atasoy, "Kıymetli Erdekli hemşehrilerim, gün dayanışma ve yardımlaşma günüdür. Lütfen yardımlara devam edelim. Yardım toplarken AFAD ve Valilliğimizce belirtilen ilan edilen ihtiyaç olan malzemelerin öncelikli olmasına dikkat edelim. Kapalı spor salonumuza yardımlarınızı bekliyorum." dedi. Kaymakam Atasoy açıklamasının devamında, deprem bölgesinde öncelikli olarak hazır gıda, konserve yemek, helva, bisküvi gibi atıştırmalıklar, tüplü ısıtıcı, odun veya kömür sobası, yakacak odun-kömür, kadın-erkek polar ve iç giyim, çorap, yağmurluk, uyku tulumu, yastık, çadır, çocuk ve yetişkin mont gibi ihtiyaçlar olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.