11 Şubat 2023 Cumartesi

DEPREMZEDELER İÇİN KONAKLAMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında depremzede vatandaşların ilçemizde konaklama durumu hakkında toplantı gerçekleştirildi.
Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında depremzede vatandaşların ilçemizde konaklama durumu hakkında toplantı gerçekleştirildi.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıya Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Kaymakamlık afet koordinasyon birim amirlerinin katılımı ile depremzede vatandaşların karşılama ve konaklama konularını içeren bir toplantı gerçekleştirildi. 
Kaymakam Atasoy, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Devletimiz tüm gücü ve imkanları ile vatandaşlarımızın yanında olacaktır." ifadelerini kullandı.
Aynı zamanda Erdek Kaymakamlığı ve Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, "Erdek ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımızın Erdek Kaymakamlığı veya mahalle muhtarlıklarına gelerek mutlaka kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Konakladıkları otel, pansiyon, kamu misafirhanesi ya da işletme kendi tercih ettikleri yerde veya kendi yakınlarının yanında kalmak isteyen depremzedelerin bilgilerinin Balıkesir AFAD Müdürlüğü'ne bildirilmek üzere gerekli kayıt işlemlerinin yapılması hususunda onlara öncülük edilmesi önem arz etmektedir. Yabancı uyruklu depremzedelerin doğrudan İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne yönlendirilmesi gerekmektedir." denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.