3 Aralık 2022 Cumartesi

ERDEK ATLETİK GSK SPORCULARINA KAS ANALİZİ

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından kas analizi yapıldı.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından kas analizi yapıldı.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Kurtoğlu ve Araştırma Görevlisi Kamil Uzgur, EMG biyofeedback cihazı ile kulüp sporcularının gastrocnemius kas analizini yaptılar. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada, "Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden Doktor Öğretim Üyesi Sayın Ahmet Kurtoğlu Hocamız ve Araştırma Görevlisi Sayın Kamil Uzgur, EMG biyofeedback cihazı ile kulübümüz sporcularının gastrocnemius kas analizini yaptılar. Branşımız için önemli bir kas olan gastrocnemius kaslarının gelişimini bilimsel açıdan bize sunan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımızın geleceği için." ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.