20 Aralık 2022 Salı

ÇUĞRA'YA SAHİL DÜZENLEMESİ YAPILACAK

İlçemiz Çuğra'da yapılacak olan sahil düzenlemesi öncesi Erdek'te incelemelerde bulunuldu.
İlçemiz Çuğra'da yapılacak olan sahil düzenlemesi öncesi Erdek'te incelemelerde bulunuldu.
Belediye Başkanı Burhan Karışık, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Koray Başa, dün Çuğra'da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan sahil düzenlemesi öncesi incelemede bulundular.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu yaptığı açıklamada, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz, "Erdek için yaptıklarımız daha fragmandı, film yeni başlıyor." dedi. Bugün İlçe Hizmetleri Daire Başkanımız Sayın Koray Başa ile birtakım incelemelerde bulunduk. 50 yıldır bir çivi bile çakılamayan Çuğra sahil bandı için modern bir sahil bandı yapımına başlanıyor. Düşler parkı ve eski hal binasının şimdiki garajın yanındaki park, alt yapı biter bitmez de tüm Erdek ve Kapıdağ'da el değmedik yer bırakmayacağız. Allah'ın izni ile 25 yıldır geri kaldığımız farkı 2 yılda laf ile değil icraat ile kapatacağız. İyi ki varsın Yücel Yılmaz." dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.