20 Aralık 2022 Salı

CHP İL BAŞKANI SERKAN SARI'DAN ERDEK'E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanlığı'na ziyaret edildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanlığı'na ziyaret edildi.
CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlıklarına düzenlenen ziyaretlerin bu haftaki durağı Erdek'ti. İl Başkanı Serkan Sarı ve partililer geçtiğimiz akşam CHP Erdek İlçe Başkanlığı'nda bir araya geldi. Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu toplantıda 2023 genel seçimleri öncesi yapılacak hazırlıklar ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen yasak konuşuldu.
Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP İl Başkanı Serkan Sarı, "İl başkanlığı olarak ilçe başkanlıklarımıza yaptığımız ziyaret programlarımızın 12. durağı olan CHP Erdek İlçe Başkanlığımızda parti emekçisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları konuştuğumuz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını kurmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğimizi paylaştığımız verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz kapsamında bizlere misafirperverliklerinden dolayı başta Erdek İlçe Başkanımız Hale Tuna'ya, Kadın Kolları Başkanımız Gaye Özdiker'e, ilçe yöneticilerimize, Erdek Belediye Başkanımız Burhan Karışık'a ve ilçemizin değerli üyelerine çok teşekkür ederim. Haydi sen de katıl, adım adım iktidara yürüyoruz." ifadelerini kullandı. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.