3 Ekim 2022 Pazartesi

BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ SONA ERDİ

Bu yıl 4.sü düzenlenen Bandırma Kitap Günleri dün sona erdi.
Bu yıl 4.sü düzenlenen Bandırma Kitap Günleri dün sona erdi.
24 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında 9 gün boyunca Bandırma'da düzenlenen Bandırma Kitap Günleri dün yapılan etkinliklerle sona erdi.
Son günün ilk programında Bandırma'ya kültür kimliğine yaptıkları katkıları ile tanınan Töre Sivrioğlu, Bilge Karaduman ve Birsen Tatar Kılıç ile keyifli bir söyleşi programı gerçekleştirildi.  
Ardından Psikolog Yazar Beyhan Budak ile Cumhuriyet Meydanı'nda dinleyenler iç dünyalarına yolculuk yaptıkları keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Söyleşisinin ardından Beyhan Budak okurları ile imza programında buluşarak okurları için kitaplarını imzaladı.
Sonra, Türk tiyatrosunun en önemli temsilcilerinden, sanat aydını namıdiğer Virgül'ü, Enver Demirkan, Bandırma Kitap Günleri'ne katılarak geçmişten günümüze Türk sineması ve tiyatrosu hakkında hoş bir sohbet gerçekleştirildi. 
Daha sonra gerçekleşen son programda ise Türkiye'nin en önemli edebiyatçılardan, şair Ahmet Telli kitap günlerinin konuğu oldu. Kıymetli yazar kendi ağzından okuduğu şiirler ile dinleyenlerin gönlüne işledi. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.