28 Eylül 2022 Çarşamba

ERDEK'TE CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 
CHP İl ve İlçe teşkilatının katılımıyla Erdek'te bir otelde düzenlenen Danışma Kurulu toplantısında tek hedefin iktidar olduğu ifade edilirken, partiye üye olan vatandaşlara rozetleri takıldı. 
CHP İlçe Başkanı Hale Tuna'nın açılış konuşmasının ardından kürsüye; CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Geçmiş dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve Belediye Başkanı Burhan Karışık davet edilerek konuşma yaptı.
Partililerin katılımıyla gerçekleştirilen Erdek İlçe Danışma Kurulu toplantısında kürsüye davet edilen CHP İl Başkanı Serkan Sarı yaptığı konuşmasında ise Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna'ya, CHP Yönetim kurulu üyelerine, Belediye Meclis üyelerine ve partiye gönül vermiş tüm üyelere emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Danışma kurulu toplantısında partili üyeler ve meclis üyeleri de konuşma yaptı. 
CHP Erdek İlçe Teşkilatına üye olan vatandaşlara rozetleri takılmasının ardından Belediye Başkanı Burhan Karışık ikinci kez konuşma yaptı ve ardından son konuşmayı İl Başkanı Serkan Sarı yaptı. CHP'yi iktidar yapmak için ilk gün ki ruhla mücadele ettiklerini ifade eden İl Başkanı Serkan Sarı; "Kapı kapı gezeceğiz, ülkemizin kurtuluşunun CHP'de olduğunu herkese anlatacak Atamız'ın emanetine sahip çıkacak ve Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız" dedi. Serkan Sarı konuşmasının devamında ise; "Çocuklarımıza ve torunlarımıza, huzur içinde yaşayacakları bir Türkiye Cumhuriyeti bırakacağız. İlçelerimizde yaptığımız ziyaretlerimizde Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun "bize katılın" çağrısıyla partimize katılan yeni üyelerimize rozetlerini taktık." dedi. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.