28 Eylül 2022 Çarşamba

BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ'NDE 4. GÜN

Bandırma Kitap Günleri'nde 4 gün geride kaldı.
Bandırma Kitap Günleri'nde 4 gün geride kaldı.
Bandırma Kitap Günleri'nin 4. gününde ilk olarak Fazilet Kırtay, Can Emre, Behiç İstanbulluoğlu’nun söyleşi programı ile başladı. Ardından ülkemizin önde gelen yazarlarından, düşünce insanı Oya Baydar, eşsiz sohbeti ile değerli bilgi ve tecrübelerini Bandırmalılara aktardı. 
4. günün son etkinliğinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi "Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılında Türkiye Ekonomisi" isimli söyleşisiyle Türkiye'nin ekonomik durumu ve geleceği üzerine değerli bilgiler edindiğimiz, finansal okur yazarlığımıza katkı sağlayan bilgilendirici bir program yapıldı.
Hamzaçebi'nin programına CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe meclis üyeleri, önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem ilçe başkanları, önceki dönem belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.