27 Temmuz 2022 Çarşamba

BANDIRMA DEVA'DA BAŞKAN ÜMİT YAMAN

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı'na Ümit Yaman seçildi.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı'na Ümit Yaman seçildi. 
DEVA Partisi, teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Bandırma’da 1. Olağan üstü seçim ile Av. Ümit Yaman yeni başkan seçildi.
Mevcut başkan Dr. Halil Şen ve Av Ümit Yaman’ın listelerinin yarıştığı kongrede Av. Ümit Yaman ve ekibi delegelerin oylarının çoğunluğunu alarak Bandırma DEVA Partisi'nin yeni ilçe başkanı seçildi.
Çiçeği burnunda Başkan Ümit Yaman Kongre sonrası duygularını şu şekilde ifade etti:
"Bugün burada kaybedenin olmadığı çok güzel bir seçimi nihayetlendirmiş bulunuyoruz. Partimizin adı Demokrasi ve Atılım Partisi. Dolayısı ile Demokratik ilkelere koşulsuz ve şartsız bağlı, işini iyi bilen liyakatli kadrolara sahip ve kucaklayıcı bir partiyiz. Ülkemizin mevcut sıkıntılı dönemlerine merhem olacak projelere sahip; ilkeli, ayrıştırıcı değil bütünleştirici, tüm paydaşlarına hak ettiği değeri veren ve yeni nesil naif siyasetin öncüsü bir partinin neferleriyiz. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve arkadaşlarının çizdiği rota doğrultusunda ülkemizi yönetmeye talibiz. Bu bağlamda Bandırma'da da alışılagelmişin dışında, kutuplara ayırmadan bütünleştirici ve yapıcı bir siyasi anlayışı ortaya koyacağız. Halil Şen Başkanımıza bu zamana kadar ortaya koyduğu emeklerden ötürü şahsım ve ekibim adına teşekkür etmek istiyorum. İl Başkanımız Kemal Aydemir ve İl yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte kollektif olarak hareket edeceğiz. Ülkemizi bu sıkıntılı durumdan kurtaracağız. Vatandaşlarımıza hak ettikleri bir Türkiye sunacağız. DEVA Partisinin bunu gerçekleştirecek gücü ve kudreti mevcuttur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Aydınlık bir gelecek tahayyülünü gerçeğe çevirmek için var gücümüz ile çalışacağız. Bizlere inanan vatandaşlarımızı da mahcup etmeyeceğiz. DEVA Partisinin iktidar yürüyüşü başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.