19 Mayıs 2022 Perşembe

ANLAMLI GÜNDE ANLAMLI DERECE... ALEYNA KARACA DÜNYA İKİNCİSİ

Milli sporcu Aleyna Karaca, Dünya 2.si oldu.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu ve Milli Sporcu Aleyna Karaca, Fransa'nın Normandinya şehrinde yapılan ISF Gymnaside Atletizm Dünya Şampiyonası’nda yüksek atlama branşında Salı günü son 8'e kalarak Dünya Şampiyonası finallerinde yarışmaya hak kazanmıştı.
Bugün yapılan yarışmada yüksek atlama branşında Dünya 2.si olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda adını spor tarihine altın harflerle yazdırdı. Milli sporcu Aleyna Karaca'ya ve Milli Antrenörü Niyazi Gülhan'a çok sayıda destek ve tebrik mesajı yağdı.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada, "Çok gururluyuz, çok mutluyuz. Kürsüde Türk bayrağını temsil ettiğimiz için mutluluğumuz daha da arttı. Çok emek verdik, çok uğraştık, Erdek'te zor şartlarda çalışıyoruz. Ama hiç yılmadık, hiç pes etmedik. Bundan sonra da hiç pes etmeden inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim için Türkiye'yi büyük bir başarıyla Fransa'da temsil etmek çok anlamlı ve güzel. Bundan sonra da Erdek'te diğer sporcularımızı da için işine daha çok sokarak daha büyük başarılar kazanacağımıza inanıyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.