7 Nisan 2022 Perşembe

POLİS TEŞKİLATI'NIN 177. YILINI KUTLADILAR

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yılını kutladı.
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yılı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz ve emniyet personelleri dün Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'u ziyaret etti. Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz'e çiçek takdim ederek emniyet personellerinin de kuruluş yıldönümlerini kutladı. Atasoy, "Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıldönümü ve 
Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürümüz ve emniyet personellerimiz ziyaretime geldiler. Halkımızın can ve mal güvenliği için özveri ile çalışan ve başarılı çalışmalara imza atan tüm polislerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ise bugün İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz'ü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yılını kutladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.