7 Nisan 2022 Perşembe

NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINDA 2021 FAALİYET RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ

Erdek Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.
Erdek Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı dün yapıldı.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında yapılan toplantıda 12 gündem, 1 ek gündem maddesi görüşüldü.
Gündemin 1. maddesinde encümen üyeliklerine Nimet Kalafat ve Recep Eren seçildi.
Gündemin 2. maddesinde Plan ve Bütçe Komisyon üyeliklerine Nimet Kalafat, İbrahim İlhan, İbrahim Beyoğlu, Orhan Narin ve Mehmet Ali Yağcı seçildi.
Gündemin 3. maddesinde İmar Komisyon üyeliğine Murat Çolak, Şaban Telemeci, Recep Eren, Çisem Tanrıöver Özhuy ve Mehmet Ali Yağcı seçildi.
Gündemin 4. maddesinde Kadın ve Aile Komisyon üyeliğine Nimet Kalafat, Canan Kırdar, Çisem Tanrıöver Özhuy ve Huri Güven seçildi.
Gündemin 5. maddesinde Bandırma Erdek İl Yolu (Erdek-Narlı) Karayolu Güzergahı ve yakın çevresine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği ve Narlı Mahallesi Nazım ve Uygulama imar planlarının PlanGML veri yapısına uygun şekilde güncellenmesi görüşüldü.
Gündemin 6. maddesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin bir ana caddeye verilmesi ilçemiz merkezinde Atatürk Mahallesi olduğu gerekçesiyle reddedildi.
Gündemin 7. maddesinde mülkiyeti Erdek Belediyesi'ne ait Alaattin Mahallesi 374 ada, 2 parselin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi görüşüldü.
Gündemin 8. maddesinde S.S. Erdek Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi'nin 15 Mart 2022 tarihli dilekçesi görüşüldü.
Gündemin 9. maddesinde araç bağışı görüşüldü.
Gündemin 10. maddesinde Aşağıyapıcı Mahallesi 124 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz üzerinde bulunan ticari iş yeri ve arsasının 5 yıllığına kiralanabilmesi için belediye encümenine yetki verilmesi görüşüldü.
Gündemin 11. maddesinde 2021 faaliyet raporu kabul edildi.
Gündemin 12. maddesinde denetim komisyonu raporu hakkında meclise bilgi verildi.
Ek gündem maddesinde ise Erdek Belediyesi taşınmazlarında bulunan baz istasyonu alanlarının 5 yıllığına kiralanabilmesi için belediye encümenine yetki verilmesi görüşüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.