20 Aralık 2021 Pazartesi

BELEDİYE 15 TAŞINMAZI İHALE YOLUYLA KİRAYA VERECEK

Erdek Belediyesi 15 taşınmazı ihale yoluyla kiraya verecek.
Mülkiyeti Erdek Belediyesi'ne ait 15 adet taşınmaz, 21 Aralık Salı günü (yarın) saat 10.00-12.20 arasında Erdek Belediyesi Encümen salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile kiraya verilecek.
Talipli çıkmadığı takdirde ikinci ihale 28 Aralık Salı günü aynı saatlerde aynı yerde yapılacak. İhaleye katılacaklar, 17 Aralık'ta evraklarını teslim ederek 200 TL ücret mukabilinde ihale şartnamesini aldılar.
İhaleye verilecek olan taşınmazlardan Yalı Mahallesi'ndeki bir restoran/kafeterya 5 yıllığına, Aşağıyapıcı Mahallesi'ndeki boş dükkan, Halitpaşa Mahallesi'ndeki kafeterya, Tatlısu ve Narlı Mahalleleri'ndeki günübirlik tesis alanı, Ballıpınar Mahallesi'ndeki boş dükkandaki 1. ve 2. kat, Yalı Mahallesi'ndeki arsa, İlhan, Narlı ve Paşalimanı Mahalleleri'ndeki boş dükkan, Yalı Mahallesi'ndeki kafeterya, Yukarıyapıcı ve Çeltikçi Mahallesi'ndeki boş dükkanlar ve Çelikçi Mahallesi'ndeki boş bina ise 3 yıllığına kiraya verilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.