24 Eylül 2021 Cuma

REKOLTE BEYANNAME ALIMLARI DEVAM EDİYOR

S.S. 162 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yaptığı açıklamada üreticilerine rekolte beyanname alımlarının devam ettiğini hatırlattı.
S.S. 162 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yaptığı açıklamada üreticilerine rekolte beyanname alımlarının devam ettiğini hatırlattı. 
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "2021/2022 zeytin alım kampanyası ile ilgili 6 Eylül 2021 tarihinde başlayan rekolte beyannamesi kabul işlemleri kooperatifimiz idari binasında Cumartesi ve Pazar günleri de devam etmektedir.
Rekolte beyannamesi alımları 15 Ekim 2021 Cuma günü sona ereceğinden beyanname vermeyenlerin ürün teslim edememesi gibi sorunlarla karşılaşmaması için ortaklarımızın rekolte beyanında bulunmalarını rica eder, kazancı bol ve bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini dilerim. Saygılarımla."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.