3 Eylül 2021 Cuma

ÖĞRENCİLERİN BARINMA SORUNU GÖRÜŞÜLDÜ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde yerleşen öğrencilerin barınma sorunu görüşüldü.
Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve ilgili paydaşların katılımıyla dün Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde öğrencilerin barınma sorunu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. Erdek muhtarlarının da katıldığı toplantıda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Erdek Meslek Yüksekokulu'na yerleşecek öğrencilerin konaklama ile ilgili sorun yaşamaması için ön görüşme yapıldı.
Toplantı öncesi Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Sorumlusu İbrahim Koman, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Korkmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı, Belediye Başkanı Burhan Karışık'ı makamında ziyaret etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.