1 Eylül 2021 Çarşamba

EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Eylül ayı belediye meclis toplantısı yapıldı.
Erdek Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında yapılan toplantıya CHP grubundan İbrahim Beyoğlu, Ak Parti grubundan Yaşar Ceyhun Mırız ve Hüseyin Sezer mazeretli olduğu gerekçesiyle katılmadı.
Toplantıda 7 gündem, 2 ek gündem maddesi görüşüldü.
İlk iki gündem maddesi yapıların zemin katının konut olarak belirlenmesi hakkındaydı. Oy birliği ile İmar Komisyonuna gönderilen konunun bir daha meclise gelmeyip İmar Komisyonunun vereceği raporla yürürlüğe girmesi kararlaştırıldı.
Gündemin 3. maddesinde Ocaklar'da bulunan Mekin Sokak isminin Yeşilçam sanatçısı Ahmet Mekin Sokak olarak değiştirilmesi, gündemin 4. maddesinde ise geçtiğimiz ay deniz kazasında hayatını kaybeden Elvan Taşdöğen'in isminin ilçemizdeki bir sokağa verilmesi konusu İmar Komisyonuna gönderildi.
Gündemin 5. maddesinde ilçemizde bulunan ve sporcu lojmanı olan boş binanın Erdek 1 No'lu Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun ihtiyacı doğrultusunda düzenleme yapılması konusu Plan Bütçe Komisyonuna gönderildi.
Gündemin 6. maddesinde koronavirüs döneminde işletmelerden alınacak kiralarla ilgili bir kararda 'ücretsiz' ibaresinin eklenmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 7. maddesinde belediyeye ait Arteka Restaurant'ın 5 yıllığına kiraya verilmesi için encümene tam yetki verildi.
Ek gündem maddelerinin ilkinde yaz sezonunda yaşanan olumsuz etkilerden dolayı 220 TL olan şezlong ve şemsiye ücretinin 2021 tarifesinde uygulanmak üzere 250 TL olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 
Ek gündemin ikinci maddesinde ise Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geri dönen bir konunun düzeltilmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oy birliğiyle karar verildi.
Belediye Başkanı Burhan Karışık toplantı sonunda belediyede değişen müdürlerin meclise bilgi amaçlı bildirildiğini belirterek Emlak ve İstimlak Müdürü'nün Zekiye Deniz Uzuner, Yazı İşleri Müdürü'nün ise Utku Sezek olduğunu söyledi.
Oğulcan Bölükbaşı





Haberin Videosu:
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.