25 Eylül 2021 Cumartesi

BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ ETKİNLİĞİ SÜRÜYOR

Bandırma Belediyesi'nin büyük ilgi gören etkinliklerinden ve geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ertelenen Kitap Günleri'nin bu yıl 3.sü düzenlendi.
Bandırma Belediyesi'nin büyük ilgi gören etkinliklerinden ve geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle ertelenen Kitap Günleri'nin bu yıl 3.sü düzenleniyor.
20 Eylül Pazartesi günü şiir dinletisi ile başlayan etkinlik çeşitli yazar, siyasetçi, sanatçı ve konuşmacıların da katılımıyla Bandırma'ya ayrı bir renk kattı.
Programın ilk gününde şairler, Adnan Özer, Zeynep Tuğçe Karadağ, Akif Kurtuluş, Abdülkadir Budak, Haydar Ergülen, Metin Celal ve Hüseyin Ferhad şiirleri ve sohbetleriyle renk kattılar.
Programın ikinci gününde, Everest Dağı'na tırmanan ilk Türk dağcı Nasuh Mahruki ve tarihçi, araştırmacı, gazeteci yazar Sinan Meydan'ın söyleşisi yer aldı.
Programın üçüncü gününde YouTube kanallarında eğlenceli tarih anlatımları ile yakından tanınan, tarihçi, yazar, akademisyen Emrah Safa Gürkan söyleşi konuğuydu.
Programın dördüncü gününde Halk TV’de sunduğu; Kayda Geçsin programı ile tanınan Özlem Gürses'in yaptığı söyleşiyle büyük ilgi gördü. Ardından CHP Parti Meclisi Üyesi, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” konulu söyleşide buluştular. Daha sonra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Parti Meclisi Üyesi, Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, iki farklı konuyla aynı söyleşide bir araya geldiler. 
Programın beşinci gününde gazeteci yazar Murat Ağırel, Türk Sineması ve televizyon dizilerinin başarılı oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ve CHP Grup Başkan Vekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel Cumhuriyet Meydanı'nda Bandırmalılarla bir araya gelerek onlara hitap ettiler.
Yarın saat 10.00'da ise Halk TV’de yayınlanan “Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar" Bandırma Cumhuriyet Meydanı'ndan canlı olarak yayınlanacak. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un da katılacağı programda; ünlü sinema sanatçıları Ahmet Mekin, Erol Tezeren ve müzik dünyasının sevilen ismi Vedat Sakman yer alacak.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.