8 Eylül 2021 Çarşamba

AHMET EDİP UĞUR VEFAT ETTİ

Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti.
Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti.
Balıkesir'in ünlü siyasetçi ve iş adamlarından olan Ahmet Edip Uğur beyin tümörü nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Bugün evinde vefat etti.
Uğur'un vefatı başta Balıkesir olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğarken Uğur’un cenazesinin yarın Balıkesir Zağnos Paşa Camii’nden öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Başçeşme mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

AHMET EDİP UĞUR KİMDİR?
TBMM'de 18. dönemde Anavatan Partisi'nden, 22., 23. ve 24. dönemlerde AK Parti'den milletvekilliği görevlerinde bulunan Ahmet Edip Uğur, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Balıkesir'in ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiş, 2017 yılının Ekim ayında ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan ve AK Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı.
Evli ve 3 çocuk babası Uğur son olarak kurucu üyeleri arasında yer aldığı DEVA Partisi'nin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda görev yapıyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.