16 Ağustos 2021 Pazartesi

MİLLİ ANTRENÖR GÜLHAN'DAN BALKAN ŞAMPİYONASI AÇIKLAMASI

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan Balkan Şampiyonası sonrası açıklama yaptı.
14 Ağustos'ta Sırbistan'da yapılan yarışlarda Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Milli Sporcu Aleyna Karaca, U-18 Balkan Şampiyonası'nda "15 ülkeden 300’ün üzerinde atletin yarıştığı Balkan U-18 (Yıldızlar) Atletizm Şampiyonası, Sırbistan’ın Kraljevo kentinde 14 Ağustos Cumartesi günü yapıldı. Milli Takım, elde ettiği 6 altın, 2 gümüş, 8 bronz madalya ile müsabakaları tamamladı ve şampiyonada madalya sıralamasında ilk sırayı almayı başardı. Türkiye’yi takip eden Yunanistan ve Bulgaristan ilk üçe girmeyi başardılar. Sırbistan’da yapılan bu Uluslararası Şampiyonaya “Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü” sporcularından Milli Sporcumuz Aleyna Karaca da katıldı. Aleyna bu yarışmaya Kulüp Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Sayın Niyazi Gülhan ile birlikte gidip, Balkan Üçüncüsü olarak Uluslararası ilk madalyasını kazandı.
 Yarışma hakkında açıklama yapan Atletizm Milli Takım Antrenörü Sayın Niyazi Gülhan; "Sporcum Aleyna ile 9 yıldır aralıksız çalışmaktayız. Aleyna'yla birlikte bu zamana kadar birçok Türkiye Şampiyonluğu kazanmıştık. Hedefimiz hep bir üstüydü. Ve 14 Ağustos 2021 tarihinde Sırbistan’da yapılan U-18 Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda Aleyna Balkan Üçüncüsü olarak ilk uluslararası madalyasını da kazanmış oldu. Bundan sonrada her zaman olduğu gibi hep bir üstünü hedefleyeceğiz. Aslında hedef koymak kolay bir iş değildir. Çünkü hedef koyduğun zaman onun gerektirdiği birçok zorluğa da göğüs germek gerekir. Zorluklarla, engellerle uğraşarak hedeflere ulaşılır. Gül bahçelerinin içinde güle oynaya hedeflere ulaşılmıyor. Bu spor için böyledir. Bizde haftanın altı günü bazen yedi günü aralıksız çalışarak hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Amacımız Erdekli çocukları daha ileriye taşıyabilmektir. Bu sistemi atletizm branşında oturtmaya çalışıyoruz ve büyük oranda ilerleme kaydettik. Ama atletizmin yanında daha fazla çocuğu spora teşvik etmek için voleybol, futbol, tenis vb. branşlarda da aktif olmak için girişimlerimiz oldu. Zaman içinde atletizmde elde etmiş olduğumuz ulusal ve uluslararası başarılara diğer branşlarda da ulaşmak istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği için gece gündüz aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Zaten uzun yıllardan beri sevgili Erdek halkı büyük özverilerle yaptığımız çalışmalarımızı takip edip, bizleri desteklemeye devam etmektedirler. Ben başta Erdek halkına teşekkür etmek istiyorum. Ve bu yaz sezonunda sporcularımızın ruhsal gelişimine destek olmak için otel havuzlarını, sporcularımızın kullanımına açan Acet Otel ve Yat Otel’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Erdekli sporcularımızı daha iyi yerlerde görmek için bütün destekçilerimizle el ele daha ileriye gideceğimizi ümit ediyorum. Ve son olarak Erdek ve çevre ilçelerde çocuklarına profesyonel düzeyde spor yaptırmak isteyen bütün anne babaları da kulübümüze davet ediyorum. Saygı ve sevgilerimle." dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.