16 Ağustos 2021 Pazartesi

MEMLEKET PARTİSİ İLK KONGRESİNİ YAPTI

Memleket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı ilk kongresini yaptı.
Memleket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, Kurucu İlçe Başkanı Tamer Bostan başkanlığında ilk kongresini gerçekleştirdi.
Kurucu İlçe Başkanı Tamer Bostan güven tazeledi.
Bostan yaptığı konuşmada, "17 Mayıs 2021 tarihinde kurulan Memleket Partisi, geçen 3 aylık süreçte Türkiye'nin 52 ilinde örgütlenerek, Cumhuriyet tarihi boyunca bu başarıyı gösterebilmiş tek partidir. Bu başaranın ardında, Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'ye olan büyük teveccüh, partimize olan inanç ve beraberinde gelen büyük emek ve özveri vardır. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizler Memleket Partisi'ne gönül vermiş, yurdunu, milletini seven, Atatürkçü, hak ve hakkaniyetten yana, çağdaş, demokrat ve devrimci bireyler olarak; 1.Atatürk ile sorunu olanlar, 2. Doğaya ve çevreye saygısı olmayanlar, 3. Kadına şiddet ve çocuk istismarını kınamayanlar, 4. Terörü reddetmeyenler, 5. Siyasetten rant elde eden-etmek isteyenler, 6. Din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet ayrımcılığı yapanlar hariç yurdumuzun bütün bireyleriyle aydınlığa doğru hep birlikte yürümek için yola çıktık. Memleket Partisi, Türkiye'yi geçtiğimiz 20 yılda, ekonomik olarak buhrana sürükleyen, Cumhuriyet'in bütün iktisadi kazanımlarını belli bir kesime peşkeş çeken, eğitimi, tarımı çökerten, demokratik bütün kazanımları yerle bir ederek bizleri tek adamın inisiyatifine mahkum eden AKP ve bu yaşanılanlara bir türlü alternatif olamayan muhalefete karşı üçüncü bir seçenek olarak kurulmuştur. Halkımız, bu iktidara da bu muhalefete de mahkum değildir. Çağdaş, demokrat, Atatürkçü, toplumsal barış ve evrensel insani değerler üzerine var olmuş olan Memleket Partisi, geleceğimiz için en önemli seçenek olacaktır. Bu bağlamda "Ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket" diyoruz ve 6 temel ilkemizi benimseyen herkesi partimize davet ediyorum." dedi. 
Yönetim kurulu üyeleri; İrfay Işıklı, Gülsen Demir, Ayten Şenkader, Deniz Aydın, Aytaç Bakan, Hakan Bülent Çalışkan, Doğan Kalay, Ayşe Tülay Akbulut, Birgül Akgün, Tugay Saçak, Ömer Can Onaran, Reyhan Gönenç yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.