13 Temmuz 2021 Salı

İYİ PARTİ ERDEK İLÇE BAŞKANI ARİF DEMİR: İYİ PARTİ OLARAK İYİ BİR İVME KAZANDIK

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Özel ERDEK'e değerlendirmelerde bulundu.
 İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Özel ERDEK'e değerlendirmelerde bulundu.
 Burhan Karışık'ın meclis tarafından belediye başkanı olarak seçilmesi ile ilgili, "Burhan Karışık Millet İttifakı'nın adayı olarak çıktı. Biz Millet İttifakı'nın ruhuna uygun olarak iki tane meclis üyemiz var Burhan Karışık Bey'i destekledi. Burhan Karışık Bey de belediye başkanı oldu. Tabi, Burhan Karışık Bey'den bizim de beklentilerimiz var. Erdek turizm beldesi. Erdek'in hakkettiği yere çıkarılması için tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarının beraber çalışması gerekiyor. Ufak tefek eksikliklerin de tamamen giderilerek ilçemizin iyi bir seviyeye getirileceğini düşünüyoruz." diye konuştu.
 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti belediye başkanı adayı çıkarır mı sorusuna, "İl ve ilçe belediye başkanlarını genel merkez belirliyor. Zamanı gelince genel merkez, Millet İttifakı'nın her iki genel başkanı kurmay heyetleriyle belirler. Bizler de onların hareketlerine göre tavır alacağız." diye cevap verdi.
 Millet İttifakı'nın şu an devam ettiğine vurgu yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, "Millet İttifakı olarak devam ediyoruz. Şu an bir sıkıntı yok. Ülke genelinde bir sorun yok. Belediye başkanları olsun, genel seçimlere girmek olsun Millet İttifakı olarak girileceğini düşünüyorum ama bizim için genel merkezden yapılan açıklamalar önemli." dedi. 
 İYİ Parti İlçe Teşkilatı'nın üye sayısının her gün arttığını, şu an üye sayılarının 500'e yaklaştığını belirten İlçe Başkanı Arif Demir, "İYİ Parti olarak iyi bir ivme kazandık. Üye sayımızın önümüzdeki yıla kadar bin civarında düşünüyoruz. Bizim esas üye olmayan sessiz çoğunluk var. Halkımızın büyük bir kesimi arkamızda olduğunu, oylarını İYİ Parti'ye vereceklerini söylüyorlar. Bununla da biz çok memnun oluyoruz, gurur duyuyoruz. Genel seçimlerde İYİ Parti'nin il, ilçe bazında ve Türkiye genelinde %20'lerin çok yukarısında olacağını değerlendiriyorum ve düşünüyorum. Oy oranımızın da çok yükseklere çıkacağını düşünüyorum. Erdek halkımızın da İYİ Parti'ye teveccühleri çok fazla. Biz de halkımıza elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Biz millet için buradayız." diye ekledi.
 İYİ Parti'nin çevre ile ilgili projelerine de değinen Demir, "Sivil toplum kuruluşlarının doğa ile ilgili yaptıkları her türlü etkinliğe katılıyoruz. Hayvanların, doğanın katledilmesine biz karşıyız. Bölgemizde son zamanlarda müsilaj vardı. Şu anda turizmde başladı, müsilaj da bitti. Erdek'te görülmüyor. Ama bunun ileriki aşamalarda görülmeyeceği anlamına gelmez. Marmara Denizi'mize ve akarsularımıza fabrika atıklarının atılmaması, oraların pislenmemesi, çöplerin su kenarlarının yakınlarına bırakılmaması, ormanların kesilmemesi konularını biz de takip ediyoruz. " dedi.
 Demir sözlerine, "Biz Erdek halkımıza hizmet için geldik. Biz parti olarak yapabileceğimiz ne varsa vatandaşlarımızın lehine kullanacağız. Onların yanında olacağız. Vatandaşlarımıza bizlere gösterdikleri teveccühlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz onları yanımızda görüyoruz, yanımızda olduklarını biliyoruz. Biz de Erdek halkımızın yanındayız." diyerek son verdi.
Oğulcan Bölükbaşı-Kıvanç Doğruel




Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.