13 Temmuz 2021 Salı

ERASLAN ÖZEL ERDEK'E TEMAD İLÇE KONGRESİNİ DEĞERLENDİRDİ

TEMAD Erdek İlçe Başkanı Ahmet Eraslan yaptıkları olağan kongreyi değerlendirdi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek İlçe Başkanı Özel Erdek'e değerlendirmelerde bulundu.
Bir kez daha başkanlık görevine oturan Eraslan, "Arkadaşlarımızla çalışarak, hazırlık yaparak kongremizi yaptık. 25 yıldır bu hayatın içindeyim, yorulduk, belli bir yaşa geldik, genç taze güç istedik ama ya arkadaşlar işleri münasebetiyle ya da diğer arkadaşları biz uygun görmedik mecburen bir dönem daha başkanlığı üstlendim. Bu zor günleri de atlatırsak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah bu şekilde gideriz." dedi.
TEMAD Erdek İlçe Başkanlığı'na bağlı 47 üyesi olduklarını belirten Başkan Ahmet Eraslan, "Derneğin gücü biraz daha fazla olsa öğrencilere, garibanlara, çaresizlere daha çok fayda sağlarız. Biz yıllar içerisinde muhtelemen 800 bin tane öğrenciye giyim malzemesi almışızdır. Sivil arkadaşlarımızın da yardımıyla bir fon oluşturup öğrenci evlatları garip bırakmadık. Onların ihtiyaçlarını karşıladık. Ayrıca 8-10 yıl önce İstanbul Göz Hastanesine 1500 kişiyi göz taramasına bedava götürdük. Sanırım bu da Erdek'te bilene, anlayana, görene güzel bir hizmet. Keşke daha fazlasını yapsak." dedi.
TEMAD'ın herkesin olduğu gibi kendilerinin de devletten beklentisi olduğunu belirten Eraslan, "Şu anda ülkenin durumunu göz önünde bulundurarak biraz sıkıntılı. Eşit, paylaşımlı, güzel şeyler bekliyoruz. Bir taraf hep kazansın, bir taraf hep beklesin bizim felsefimize uymuyor." dedi.
Atatürk ilke ve inkılaplarının, bayrağın, sancağın ve ezanın kırmızı çizgileri olduğunu belirten Eraslan, "O çizgileri kollamak korumak mecburiyetindeyiz." şeklinde koştu.
Oğulcan Bölükbaşı-Kıvanç Doğruel


Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.