14 Temmuz 2021 Çarşamba

İLAÇLAMA DAYANIŞMASI

Erdek Belediyesi ve çiftçiler dün gece haşereye karşı ilaçlama yaptılar.
Halk sağlığı ve huzurunu bozan sivrisinek, karasinek, pire, kene, hamamböceği gibi hastalık taşıyıcı popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması, bu gibi vektörlerden bulaşabilecek sıtma, tifo, tifüs, kolera, sarıhumma, batı nil ateşi vb. gibi hastalıkların yayılmasının önlenmesi, biyosidal ürün listesinde yer alan ürünler ile bilinçli ve bilimsel mücadele yöntemleri kullanılarak dün gece ilçemiz Erdek merkez ve tüm kırsal mahallelerimizde geniş kapsamlı bir ilaçlama yapıldı.
Otogardaki kamyon garajında buluşan belediye ekipleri ve traktör sahibi çiftçiler ilçemiz cadde ve sokaklarında turlayarak haşerelerin yayılmasını engellemek amacıyla ilaçlama yaptılar.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, "Erdek Belediyesi ve tüm çiftçiler el ele Erdek'teki sinekle mücadele etmek için el birliğiyle bu akşam ilaçlama yapılacak. Tüm katılan çiftçi arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bunun devamı da olacak." dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.