14 Temmuz 2021 Çarşamba

ESNAF KEFALET'TE KARAKUŞ YENİDEN BAŞKAN

Erdek Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi yaptığı olağan genel kurulda Mustafa Karakuş yeniden başkan oldu.
Erdek Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi yaptığı olağan genel kurulda tek listeyle seçime giren Mustafa Karakuş yeniden başkan oldu.
Bugün saat 11.00'de Kapalı Spor Salonu'nda yapılan olağan genel kurulu divan başkanlığının seçilmesiyle başladı. Divan başkanlığına 4. Bölge Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatif Başkanı Erol Ayvaz, üyeliklere ise 4. Bölge Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifler Birliği İkinci Başkanı Hasan Yalama ve Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin seçildi. Daha sonra saygı duruşuna geçilip İstiklal Marşı okundu.
 Ardından 3 yıllık faaliyet raporunu okuyan Erdek Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, 822 üyeleri olduğunu belirterek destek veren herkese teşekkür etti. Daha sonra 3 yıllık denetim ve mali raporlar da okundu. Oy birliğiyle ibra edilen raporların ardından 3 yıllık yönetim kurulu üyeleri seçildi.
Yönetim kurulu asil üyeleri, Mustafa Karakuş, Hüseyin Avlar, Mustafa Tetik, Hasan Mor, Şaban Filiz'den denetim kurulu asil üyeleri Ufuk Kaya ve Savaş İşler'den oluştu.
Olağan kurula, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Belediye Meclis Üyesi Nimet Kalafat, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, Erdek Ticaret Odası Meclis Başkanı Haluk Can Turan, bazı muhtarlar ve üyeler katıldı.
Oğulcan Bölükbaşı








Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.