29 Temmuz 2021 Perşembe

DEVA PARTİSİ ERDEK İLÇE BAŞKANI SEVER DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Özel Erdek'e değerlendirmelerde bulundu.
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Özel Erdek'e değerlendirmelerde bulundu.
Murat Sever geçtiğimiz ay DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Erdek ziyareti ile ilgili olarak, "Kendisi Bandırma İlçe Kongresi vesilesi ile Bandırma'ya gelecekti. Bu süreçte bize zaman ayırarak Erdek'e geldi. Erdek'te güzel bir karşılama yaptığımızı düşünüyorum. Erdek'te de yaklaşık 45 dakika bir konuşma yaptı. Konuşmasını uzun tuttuğuna göre Erdek'te yeterli bir teveccühün ve hitap edecek ihtiyacı olacak bir kitlenin olduğunu düşünüyoruz. Sayın genel başkanımız ekonomi, anayasa, liyakat, eşitlik, öngörülebilir ve yönetilebilir bir Türkiye konusunda güzel söylemlerde bulundu. Erdek'te mutlu geldi, mutlu gitti." dedi.
Partilerinin birinci senesini doldurduklarını belirten Sever, "Erdek'te yerelde halkımıza neler yapabileceğimizi ve genelde de DEVA Partisi siyasetini tanıtmaya ve onun tüzüğü doğrultusunda halkımızı bilinçlendirmeye ve yapacaklarımızın hangi noktada nereye kadar gerçek olabilir şartlarda altında nasıl olacağını anlatmaya çalışıyoruz. Demokratik olmaya çalışıyoruz, liyakatli bir ekiple eşitsel olarak doğru kararlar vermeye çalışıyoruz. Halkımızla buluşuyoruz, halkımızın özel günlerinde yanında oluyoruz. Kendi bütçemizle erzak kolilerini ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırdık." şeklinde yaptıkları çalışmalarını anlattı. Stant çalışması yaparak da DEVA Partisi'ni halka ve gelen misafirlere tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.
DEVA Partisi'nin tarımla ilgili politikasının 7 maddesini açıkladığı belirten Sever maddeleri şöyle açıkladı: Çiftçilerin borçlarını en az 2 yıl faizsiz olarak erteleme, çiftçinin kullandığı mazot ÖTV'sini çiftçiye geri verme, çiftçilerin kullandığı gübrenin maliyetinin yarısını çiftçiye destek olarak geri verme, çiftçiye haciz gelmeme, elektriğin çiftçiye daha ucuz verilmesi, tarım desteklerinin üretim yapılacak yılda açıklanması ve ödenmesi, sadece aracıların değil çiftçilerin de kazandığı bir sistem oluşturma.
Sever, DEVA Partisi herhangi bir ittifaka katılır mı sorusuna, "Bizim DEVA olarak ilk hedefimiz nasıl bir parti olduğumuzu halka anlatmak. Biz kendimizi anlatmadan bir ittifaka katılırsak kaybolur gideriz. Biz bu partiyi Türkiye'de iktidar olsun diye kurduk. Biz herkese eşit mesafedeyiz." şeklinde cevap verdi.
Sever röportaj sonrası genel yayın yönetmenimiz Oğulcan Bölükbaşı'ya Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk kitabını armağan etti.
Oğulcan Bölükbaşı



Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.