30 Mart 2021 Salı

YAYA GEÇİTLERİ KIRMIZIYA BOYANDI

"Yayalar Kırmızı Çizgimizdir" sloganı ile Balıkesir Valiliği tarafından başlatılan farkındalık çalışması ilçemizde gerçekleştirildi.
 Balıkesir Valiliği tarafından "Yayalar Kırmızı Çizgimizdir" sloganı ile başlatılan farkındalık projesi bugün gerçekleştirildi.
 Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halil İbrahim İlanku'nun katılımları ile Halitpaşa İlkokulu'nda İçişleri Bakanlığı'nın "Yayalar Kırmızı Çizgimizdir" sloganı ile başlattığı farkındalık çalışması gerçekleştirildi.
 Protokol üyeleri önce Halitpaşa İlkokulu'nun ön tarafında bulunan Nilüfer Caddesi üzerinde yaya geçidi çizgilerini kırmızıya boyadı. Ardından Halitaşa İlkokulu'nda farkındalık için "hatalı sürücüye kırmızı düdük" tişörtü giyen öğrenciler ziyaret edilerek hediyeleri verildi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.