10 Ocak 2021 Pazar

ERDEKLİ LİYUZA MİLYONER YARIŞMASINDA

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 9 Ocak'ta (dün) yayınlanan bölümünde Erdekli Liyuza Erden katıldı.  atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 9 Ocak'ta (dün) yayınlanan bölümünde Erdekli Liyuza Erden katıldı.  
 Bandırma'da doğan Erdek'te büyüyen Liyuza Erden'e ikinci baraj sorusunda, "Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin" dizesinin yer aldığı "Saman Sarısı" adlı şiirin şairi kimdir?" sorusu soruldu. Şıklarda ise A: Ümit Yaşar Oğuzcan, B: Özdemir Asaf, C: Nâzım Hikmet Ran ve D: Attila İlhan yer aldı. 
Yarı yarıya joker hakkını kullanarak soruları A ve C şıklarına indiren Erden, A: Ümit Yaşar Oğuzcan cevabını seçti. Ancak cevap C: Nazım Hikmet Ran'dı.
 Erden, elenerek yarışmadan 1.000 TL kazandı. 
 Piri Reis Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği öğrencisi olan Liyuza Erden pandemi nedeniyle ailesinin yanında uzaktan eğitim aldığını söyleyerek ileride iyi bir kaptan olmak istediğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.