21 Aralık 2020 Pazartesi

BİR GARİP "BİLGİSAYAR" BİLMECESİ

CHP'nin Ocaklar İlkokulu'na hediye ettiği bilgisayarlar Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iadesinin istendiği iddia edildi.
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, 16 Aralık'ta Ocaklar İlkokulu'na Erdek CHP İlçe Başkanlığı ile birlikte bilgisayar yardımında bulunmuştu.
 CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Cuma günü Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ile Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz'ün bilgisayarların CHP'ye iade edilmesini istediklerini söyledi. 
 CHP tarafı bu konu hakkında, Ocaklar Mahallesi Muhtarı Gökhan Yorak'ın CHP İlçe Başkanı Hale Tuna'yı ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs'ü arayarak bilgisayarların iade edilmesi için kendisine baskı yapıldığını söylediği açıklamasında bulundu.
 Ocaklar Mahallesi Muhtarı Gökhan Yorak iddiaları yazılı bir açıklamayla yalanlarken Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.