13 Kasım 2020 Cuma

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ BANDIRMA'DA TOPLANDI

 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı Bandırma'da yapıldı.
 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı, Bandırma'da yapıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında, 97 gündem maddesi ile 12 gelen evrak ile 112 madde görüşüldü. 
 Toplantı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yönetiminde, Bandırma Grand Asya Hotel'de gerçekleştirilirken pandemi kuralların uygun olarak ateş ölçümü maske kontrolü yapılarak alana alındı. 
 Salt çoğunluğun sağlanmasından sonra açılış Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla 112 Kasım ayı meclis toplantısı başladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İzmir'de meydana gelen depremde vefat eden vatandaşlara başsağlığı ve yaralı olanlara acil şifalar dilerken Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin deprem bölgesine intikal edip arama kurtarma çalışmalarına katıldıkları için teşekkür etti.
 Konuşmaların ardından 112 maddelik meclis toplantısı 1-41.maddeleri plan bütçe komisyonuna, 58. Belediye varlıklar, 63-77.maddeler İmar ve bayındırlık 97-102.maddeler sıra gözetmeksizin 78.maddenin önüne yazılmasına, 100-103.maddeler plan bütçe komisyonuna, 104 ila 112.maddeler ise imar ve bayındırlık komisyonuna havale edildi.
Kasım ayı meclis toplantısı ve daha sonra gerçekleştirilecek meclis toplantıları koronavirüs tetbirleri kapsamında da 2 ay boyunca ilçelerde yapılmamasına, kasım ayı meclis toplantısının 2. birleşimi saat 15:00'te Balıkesir Avlu'da yapılması karar verildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.