25 Ekim 2020 Pazar

İYİ PARTİ 3 YAŞINDA

 Erdek İYİ Parti İlçe Başkanlığı, partilerinin kuruluşunun 3. yılında bir basın açıklaması yaptı.
 Erdek İYİ Parti İlçe Başkanlığı partilerinin kuruluşunun 3. yılında bir basın açıklaması yaptı.
 Kahvaltıya, Erdek Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi İbrahim İlhan ve Murat Çolak, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.
 Açıklamadan önce gazetecilere kahvaltı veren İYİ Parti İlçe Teşkilatı kahvaltının ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir bir açıklama yaptı.
 İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, "Türkiye'nin umudu İYİ Parti'mizin 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle toplanmış bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 25 Ekim 2017 tarihinde kuruluşunu gerçekleştirerek Türk siyasetinde milletimizle el ele yeni bir çığır açan İYİ Parti'mizin başta Genel Merkez Yönetimi olmak üzere tüm il, ilçe teşkilatlarının kuruluş yıldönümünü kutluyorum. 18 yıldır Türkiye'yi yöneten Ak Parti iktidarının ülkede yarattığı tahribatları İYİ Parti kadroları her platformda dile getirmektedir. Son günlerde partimizin büyüdüğünü görerek endişeye kapılan rakiplerimiz, içimizdeki bazı figürleri kullanarak önümüze bazı engeller çıkarma çabasına girmişlerdir. Bu engelleri aşacak güce ve donamıma sahibiz. Liderimiz Sayın Meral Akşener ile çıktığımız bu kutlu yolda ilerlememizi hiçbir güç durduramayacak. Ülkemizin ve milletimizin İYİ Parti'ye olan ihtiyacının bilincindeyiz. Ülkemizin milletimizin İYİ Parti'ye olan ihtiyaçları giderek artmaktadır. Erdek İlçe Teşkilatı olaraktan çalışmalarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz. Ak Parti iktidarının tek adam yönetiminde hukuk ve adaletin temel taşlarıyla oynadığını biliyorum. Ülkemin dış borç batağına sürüklendi, işsizlik doruğa çıktı, siyasette, yargıda, ekonomide adil olunmadı. Bir tarafta ekonomi uçuyor derken bir tarafımızda halkımız sefaletin kucağına itildi. İYİ Parti iktidarından parlementer sisteme geçiş sağlanarak tek adam yönetiminden ülkemiz kurtarılacak Türkiye fabrika ayarlarına döndürülecektir. Yargı, yasama ve yürütme denkleri bağımsız hale getirilecektir. Eğitim dünya standartlarına çıkartılacak. Vatandaşlarımız arasında "bizden, sizden" ayrımı yapılmayacak, adil davranılacaktır. Devletimize radikal dini grupların sızmaması için azami gayret sarf edilecek, tüm terör örgütleriyle amansız mücadele edilecek. İşe yerleştirmelerde liyakat sistemi esas alınacak, çalışan kesim hak ettiği ücreti alacak, ekonomide tüketimin endekslediği üretime endeksli hale getirilecek, tarım ve hayvancılığa devlet teşviki verilecek ve canlandırılacak. Kapatılmış fabrikalarımız açılacak. Sanayi ve teknoloji çağın gerekliliklerine göre uygun olarak hamleler gerçekleştirilecek. Bu arada Dünya'da yüz yıldır soykırım yalanını söyleyen Ermenistan gerçeği gün yüzüne bir kez daha çıkmıştır. 30 yıl önce işgal ettikleri Dağlık Karabağ'da gözünü kırpmadan, çoluk çocuk demeden Azerbaycanlı sivilleri katletmeyi sürdürüyor. Saldırgan Ermenistan'ı kınıyorum. Gönlümüz ve desteğimiz işgalci Ermenistan'a karşı amansız bir mücadele veren kardeş Azerbaycan'ın yanındadır. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Partimizin 3. kuruluş yıldönümünü kutluyor, ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
 Ardından Cumhuriyet Meydanı'nda açılan İYİ Parti standı önünde fotoğraf çektirdikten sonra akşamüzeri de bir pasta kesilerek İYİ Parti 3. kuruluş yıldönümünü kutlamış oldular. 
(Haber: Oğulcan Bölükbaşı / Fotoğraf: Adem Halat)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.