31 Ekim 2020 Cumartesi

ERDEK'TE 'HER DALGADA CUMHURİYET' YARIŞI

 İlçemizde 'Her Dalgada Cumhuriyet' konulu yelken yarışı düzenlendi.
 Cumhuriyetin 97. yılı etkinlikleri kapsamında ilçemiz Düzler Mahallesi'nde yelken yarışmaları gerçekleştirildi. Yarışmalar büyük heyecana sahne oldu.  
 Cumhuriyetin 97. yıl etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Her Pedalda Cumhuriyet”, “Her Adımda Cumhuriyet” ve “Her Dalgada Cumhuriyet” sloganları ile düzenlenen etkinlikler kapsamında yelken yarışları 29-30 Ekim tarihleri arasında ilçemizde gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan yelken yarışları Cuma günü final ve kupa töreni ile son buldu.
 Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan, Erdek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Erdek Yelken Kulübü tarafından, Optimist kategorisinde 6 sporcu, Laser 4,7 kategorisinde 3 sporcu, Laser Radikal Kategorisinde 3 sporcu olmak üzere toplam 3 kategoride 12 sporcu katıldı. Erdek- Düzler, bandırma Yelken kulübündeki yarışmanın ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Erdek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Salman Koçu takdim etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.