14 Temmuz 2020 Salı

ERDEK KAYMAKAMLIĞI'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Kocaeli Vali Yardımcısı oldu.
 Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. 
 Balıkesir genelinde 5 ilçenin kaymakamlarının görevleri değişti.
 Balıkesir’in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç, Erdek, Bigadiç, Dursunbey, Marmara ve Kepsut kaymakamlıklarında görev değişiklikleri yapıldı.
 Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık ise, Kocaeli Vali Yardımcılığı'na atandı. Erdek'in yeni kaymakamı ise Kastamonu'nun İnebolu ilçesinden atanacak olan Abdullah Atakan Atasoy olduğu öğrenildi.
 Kaymakam Ekrem Çalık, 2017 yılında Fethiye Kaymakmalığı'ndan ilçemiz kaymakamlığına atanmıştı. 

 ABDULLAH ATAKAN ATASOY KİMDİR?
  1974 yılında Çorum'da doğan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, babası İsmail Atasoy' un Mülki İdare Amiri olarak görev yapması nedeni ile ilköğrenimi Van, orta ve lise öğrenimini Mersin'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2001 yılında mezun olmuştur. Atasoy, Kütahya Kaymakam adayı olarak mesleğe başlamış olan Atasoy, Kastamonu İhsangazi ve Antalya Elmalı Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunurken kaymakam adaylığı döneminde yabancı dil eğitimini İngiltere'de Leicester Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra Yozgat Kadışehri ilçesine, ardından Kırşehir Akçakent ilçesinde görev yaptığı dönemde uzun bir süre vekaleten Kırşehir Çiçekdağı ilçesinde görev yapmış olup ardından Erzurum Narman ve Muş Malazgirt Kaymakamlığı görevlerini yapmıştır. İngilizce öğretmeni Özge Atasoy ile evli ve Zeynep isminde bir kız çocuğu olan Kaymakam Atasoy iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.