10 Haziran 2020 Çarşamba

ERSİN YAZICI ANTALYA'YA ATANDI YERİNE BURDUR VALİSİ GELDİ

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya atandı.
 Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle 41 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illere vali olarak atandı.
 Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Antalya Valisi olurken Burdur Valisi Hasan Şıldak Balıkesir Valiliğine atanarak Balıkesir Valisi oldu.
 Ersin Yazıcı 1 Haziran 2016 tarihli ve 29729 Sayılı Resmî Gazete'de valiler kararnamesi yayımlandıktan itibaren Balıkesir Valisi olmuştu. 4 yıldır ilimizde valilik yapıyordu.
 Hasan Şıldak, 1969 yılında Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. İlk ve orta eğitimini Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde tamamlayarak 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. 1994 yılında Çanakkale Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlayan Şıldak, evli ve iki çocuk babasıdır. 10 Haziran 2020 itibariyle Burdur Valiliği'nden Balıkesir Valiliği'ne atanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.