11 Nisan 2020 Cumartesi

ERDEK SOKAKLARI BOMBOŞ KALDI

Erdek halkı sokağa çıkma yasağına uydu.
 Dün akşam İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayla 30 büyükşehirle Zonguldak'ta Cumartesi gece yarısından itibaren 48 saat sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 
 Sokağa çıkma yasağı kapsamında, ekmek üretiminin yapıldığı fırın veya unlu mamül ruhsatlı işyerleri, tüm sağlık ürünleri ve tıbbi malzemelerin (tıbbi maske dahil) üretiminin yapıldığı iş yerleri, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları (huzurevi, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezleri, acil çağrı merkezleri) ile 50 bin nüfusa bir adet olmak üzere; valilikler, kaymakamlıklar tarafından belirlenecek akaryakıt istasyonu ve veteriner klinikleri, doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten büyük tesis ve işletmeler, PTT, kargolar gibi dağıtım şirketleri, hayvan barınak, çiftlik ve bakım merkezleri de açık olacağı belirtilmişti.
 İlçemiz sokağa çıkma yasağına uydu. Erdek'in kalabalık noktaları olan Havuzlu Meydan, Cumhuriyet Meydanı, Erdek garajı, Erdek sahilleri ve daha birçok noktada sokağa çıkma yasağından muaf olan kişiler dışında kimseler yoktu. 
 Sokağa çıkma yasağı yarın gece yarısı 00.00 itibariyle sona eriyor.
(Fotoğraf: İbrahim Şahin)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.