26 Ekim 2019 Cumartesi

OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BENGİ projesi kapsamında Bengi Gençlik Turnuvaları adı altında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  düzenlenen ortaokul ve liseler arası futbol müsabakaları sona erdi.
BENGİ projesi kapsamında BENGİ Gençlik Turnuvaları adı altında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  düzenlenen Ortaokul ve Liseler arası futbol müsabakaları sona erdi.Turnuvalar 07 Ekim-25 Ekim tarihleri arasında ilçemiz halı sahasında gerçekleşti. Turnuva, ortaokullar arası kızlar, ortaokullar arası erkekler ve liseler arası erkek futbol kategorilerinde gerçekleştirildi. 3 hafta süren turnuvaların yapılan finalleri sonucunda dereceye giren takımlar şu şekilde oluştu.Ortaokul kızlar arası turnuvada birinci Nerime Yüksel Ortaokulu, İkinci İmam Hatip Ortaokulu ve üçüncü Muzaffer Gürer Ortaokulu oldu. Ortaokul 5. ve 6. sınıflar erkekler arası turnuvada birinci Nerime Yüksel Ortaokulu, ikinci Karşıyaka Ortaokulu ve üçüncü 18 Eylül Ortaokulu oldu. 
 Liseler arası futbol turnuvasında birinci Anadolu Lisesi, ikinci Kapıdağ Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve üçüncü Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren takımlar kupaları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde takdim edilecek.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.