7 Ağustos 2019 Çarşamba

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISININ BİRİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI

Erdek Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı 7 gündem 1 ek gündem maddesini görüşmek için toplandı.
 Erdek Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı başkanlığında açıldı.
 Birinci gündem maddesi, balıkçı barınaklarının ücret tarifelerinin belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi. 
 İkinci gündem maddesi olan Kadastro Güncelleme çalışmaları için bilirkişi seçilmesinin İmar Komisyonuna gönderilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
 Üçüncü gündem maddesi olan mimar ve mühendislerden alınan kayıt ücreti oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi.
 Gündemin dördüncü maddesi, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı'na Erdek Balıkçı Barınağında yer tahsis edilmesi talebi İmar Komisyonuna gönderildi.
 Gündemin beşinci maddesi olan şartlı kullanım oy çokluğuyla kabul edildi.
 Gündemin altıncı maddesi sözleşmeli personel olarak bir adet 5 derecelik hemşire ve bir adet sekiz derecelik mühendis alınması oy birliğiyle kabul edildi.
 Gündemin yedinci maddesi olan cami hocası İrfan Güngör'ün toplanılan bağışlarla alınan cenaze nakil aracının belediyeye devredilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
 Gündemin ve ek gündemin diğer maddelerinin 9 Ağustos 2019 Cuma günü saat 16.00'da yapılacak olan ikinci birleşim ile görüşülmesi karara bağlandı.
Oğulcan Bölükbaşı














Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.